Reviews


16 berichten op 2 pagina's
Joey Verhoeven
19-11-23 15:48:12
John heeft onze meterkast vervangen en op de kamers boven een aantal wcd's aangelegd. Hij werkt zeer nauwkeurig en vakkundig. We zouden hem zeker aanraden aan anderen en voor een volgende klus vragen we hem weer. Goed advies en mooi werk!
thijs van Bremen
31-08-23 09:49:44
John heeft bij ons zonnen panelen geplaatst erg netjes en vakkundig. Het contact met John is erg prettig geweest goed advies en gezellig.
Mony Theisens
24-06-23 12:21:11
Deze week heeft John de meterkast vervangen, een nieuwe omvormer geplaatst en 10 zonnepanelen geïnstalleerd en aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Van tevoren goede afspraken gemaakt met een duidelijke offerte. Alles is vakkundig, met precisiewerk en vol enthousiasme en passie gedaan. Kortom ik ben heel tevreden !
Jack
19-12-22 21:41:57
John heeft onze meterkast vervangen en voorbereid op 3 fase aansluiting, laadpaal en elektrisch koken. Goed advies, duidelijke offerte en keurig werk!
Fred C
02-12-22 16:39:48
In tijden dat elektriciens de klussen voor het uitzoeken hebben vonden wij John’s bedrijf Lingewaard Elektrotechniek. Ook John had het erg druk, maar gaf aan dat hij wel binnen 2 weken kon komen kijken. Hij had mee kunnen gaan in ons plan om alleen nieuwe kabels te leggen voor onze nieuwe kookplaat en oven, maar overtuigde ons dat het niet verstandig was voort te bouwen op onze bestaande groepenkast. Zeker gezien aanstaande uitbreidingen, zoals zonnepanelen. Hij heeft snel een offerte opgesteld, een uitvoeringsdatum gepland en binnen 1 dag hadden we een nieuwe groepenkast en een werkende keuken. Het was duidelijk dat John alleen gaat voor opdrachten waarin hij degelijke oplossingen neer kan zetten. En hij deed alles volgens afspraak. Dus bij een volgende klus gaan we John zeker weer bellen!
Ed Tabbers
30-10-22 20:39:54
John heeft mijn meterkast vervangen.
Na een goed gesprek en advies heeft hij een offerte gemaakt, uit het gesprek blijkt dat hij een passie heeft voor de elektrotechniek. De werkzaamheden zijn snel en vakkundig uitgevoerd zoals besproken. John is klantvriendelijk, betrouwbaar en komt zijn beloftes na.
Lingewaard Elektrotechniek levert goed werk, een echte aanrader.
Leanne du Bois
07-09-22 23:14:58
Bij een storing in de meterkast John gebeld, super snel was hij ter plaatse en heeft het euvel snel verholpen waardoor alles weer prima werkt! Fijne service door de snelheid, vriendelijkheid en vakkundigheid! Wij bevelen John van harte aan bij onze familie, vrienden en buren.
Ineke H
01-08-22 17:00:00
John heeft de meterkast gerenoveerd. Dat is volledig conform de offerte uitgevoerd.
De eerste hulp werd direct geleverd en de daadwerkelijke renovatie werd binnen een keurige termijn gerealiseerd en het resultaat zag er prima uit. Wat wel even tegenviel is dat het afval door de klant zelf opgeruimd en afgevoerd moet worden.
Mony Theisens
26-07-22 19:13:28
John heeft meerdere werkzaamheden verricht o.a. schoorsteenrenovatie, dak
reparatie en het verwijderen en terugplaatsen van de dakgoot.
Dit doet hij met veel inzet, enthousiasme, gedrevenheid en vakmanschap.
Mijn ervaring met dit bedrijf is positief mede door klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, het nakomen van beloftes en goede service.
Kortom Lingewaard Elektrotechniek levert goed werk af en kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Jan Willem Holtslag
26-07-22 12:08:06
John heeft bij mij na een goed advies en duidelijke uitleg over zijn werkwijze 4 zonnepanelen met bijbehorende omvormer en bedrading vakkundig aangelegd. Een aanrader!
Tonen: 5  10   20


 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info