Reviews


20 berichten op 2 pagina's
Marijn Nielander
20-04-24 16:16:15
Nog geen vijf minuten na mijn belletje op zaterdag stond John al voor de deur. De stroom was uitgevallen. Aardlekschakelaar, die ik niet herkende als dusdanig, lag eruit. Super opgelost. Ik ga zeker bellen wanneer ik met de elektra aan de slag ga. Bedankt John.
Claudia Lippmann
24-03-24 21:26:08
We hebben John benaderd of dat hij evt een 3fase stroom in de meterkast kan aanleggen. Het bleek Day onze meterkast verouderd was en toe was aan vervanging. Dit is zeer netjes gecommuniceerd en vervangen. Het ziet er erg netjes afgewerkt uit, ook heeft hij goed meegedacht voor nog 2 andere klussen in ons huis. We vragen hem zeker terug in de toekomst voor de elektra in onze (nieuwe) keuken.
H. Janssonius
19-03-24 07:19:38
Na plotseling uitvallen van de stroom vorig week vrijdagavond, was ondanks dat John 's avonds nog een afspraak had, hij bereid om toch nog even snel langs te komen.
Hij kon het probleem op dat moment niet direct oplossen maar heeft wel een korte analyse gedaan. Wat een service, dat is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid ! John bedankt.
A. Borgers
23-12-23 09:38:17
Na waterschade in de meterkast heeft John de volgende dag al er voor gezorgd dat ik weer elektriciteit had en niet in de kou en donker hoefde te zitten. Kort daarna heeft hij een nieuwe, uitgebreidere meterkast geplaatst. Snel en vakkundig. Ik ben heel tevreden en de volgende klus is al besproken.
Joey Verhoeven
19-11-23 15:48:12
John heeft onze meterkast vervangen en op de kamers boven een aantal wcd's aangelegd. Hij werkt zeer nauwkeurig en vakkundig. We zouden hem zeker aanraden aan anderen en voor een volgende klus vragen we hem weer. Goed advies en mooi werk!
thijs van Bremen
31-08-23 09:49:44
John heeft bij ons zonnen panelen geplaatst erg netjes en vakkundig. Het contact met John is erg prettig geweest goed advies en gezellig.
Mony Theisens
24-06-23 12:21:11
Deze week heeft John de meterkast vervangen, een nieuwe omvormer geplaatst en 10 zonnepanelen geïnstalleerd en aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Van tevoren goede afspraken gemaakt met een duidelijke offerte. Alles is vakkundig, met precisiewerk en vol enthousiasme en passie gedaan. Kortom ik ben heel tevreden !
Jack
19-12-22 21:41:57
John heeft onze meterkast vervangen en voorbereid op 3 fase aansluiting, laadpaal en elektrisch koken. Goed advies, duidelijke offerte en keurig werk!
Fred C
02-12-22 16:39:48
In tijden dat elektriciens de klussen voor het uitzoeken hebben vonden wij John’s bedrijf Lingewaard Elektrotechniek. Ook John had het erg druk, maar gaf aan dat hij wel binnen 2 weken kon komen kijken. Hij had mee kunnen gaan in ons plan om alleen nieuwe kabels te leggen voor onze nieuwe kookplaat en oven, maar overtuigde ons dat het niet verstandig was voort te bouwen op onze bestaande groepenkast. Zeker gezien aanstaande uitbreidingen, zoals zonnepanelen. Hij heeft snel een offerte opgesteld, een uitvoeringsdatum gepland en binnen 1 dag hadden we een nieuwe groepenkast en een werkende keuken. Het was duidelijk dat John alleen gaat voor opdrachten waarin hij degelijke oplossingen neer kan zetten. En hij deed alles volgens afspraak. Dus bij een volgende klus gaan we John zeker weer bellen!
Ed Tabbers
30-10-22 20:39:54
John heeft mijn meterkast vervangen.
Na een goed gesprek en advies heeft hij een offerte gemaakt, uit het gesprek blijkt dat hij een passie heeft voor de elektrotechniek. De werkzaamheden zijn snel en vakkundig uitgevoerd zoals besproken. John is klantvriendelijk, betrouwbaar en komt zijn beloftes na.
Lingewaard Elektrotechniek levert goed werk, een echte aanrader.
Tonen: 5  10   20


 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info