Reviews


Joey Verhoeven
19-11-23 15:48:12
John heeft onze meterkast vervangen en op de kamers boven een aantal wcd's aangelegd. Hij werkt zeer nauwkeurig en vakkundig. We zouden hem zeker aanraden aan anderen en voor een volgende klus vragen we hem weer. Goed advies en mooi werk!
thijs van Bremen
31-08-23 09:49:44
John heeft bij ons zonnen panelen geplaatst erg netjes en vakkundig. Het contact met John is erg prettig geweest goed advies en gezellig.
Mony Theisens
24-06-23 12:21:11
Deze week heeft John de meterkast vervangen, een nieuwe omvormer geplaatst en 10 zonnepanelen geïnstalleerd en aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Van tevoren goede afspraken gemaakt met een duidelijke offerte. Alles is vakkundig, met precisiewerk en vol enthousiasme en passie gedaan. Kortom ik ben heel tevreden !
Jack
19-12-22 21:41:57
John heeft onze meterkast vervangen en voorbereid op 3 fase aansluiting, laadpaal en elektrisch koken. Goed advies, duidelijke offerte en keurig werk!
Fred C
02-12-22 16:39:48
In tijden dat elektriciens de klussen voor het uitzoeken hebben vonden wij John’s bedrijf Lingewaard Elektrotechniek. Ook John had het erg druk, maar gaf aan dat hij wel binnen 2 weken kon komen kijken. Hij had mee kunnen gaan in ons plan om alleen nieuwe kabels te leggen voor onze nieuwe kookplaat en oven, maar overtuigde ons dat het niet verstandig was voort te bouwen op onze bestaande groepenkast. Zeker gezien aanstaande uitbreidingen, zoals zonnepanelen. Hij heeft snel een offerte opgesteld, een uitvoeringsdatum gepland en binnen 1 dag hadden we een nieuwe groepenkast en een werkende keuken. Het was duidelijk dat John alleen gaat voor opdrachten waarin hij degelijke oplossingen neer kan zetten. En hij deed alles volgens afspraak. Dus bij een volgende klus gaan we John zeker weer bellen!
Ed Tabbers
30-10-22 20:39:54
John heeft mijn meterkast vervangen.
Na een goed gesprek en advies heeft hij een offerte gemaakt, uit het gesprek blijkt dat hij een passie heeft voor de elektrotechniek. De werkzaamheden zijn snel en vakkundig uitgevoerd zoals besproken. John is klantvriendelijk, betrouwbaar en komt zijn beloftes na.
Lingewaard Elektrotechniek levert goed werk, een echte aanrader.
Leanne du Bois
07-09-22 23:14:58
Bij een storing in de meterkast John gebeld, super snel was hij ter plaatse en heeft het euvel snel verholpen waardoor alles weer prima werkt! Fijne service door de snelheid, vriendelijkheid en vakkundigheid! Wij bevelen John van harte aan bij onze familie, vrienden en buren.
Ineke H
01-08-22 17:00:00
John heeft de meterkast gerenoveerd. Dat is volledig conform de offerte uitgevoerd.
De eerste hulp werd direct geleverd en de daadwerkelijke renovatie werd binnen een keurige termijn gerealiseerd en het resultaat zag er prima uit. Wat wel even tegenviel is dat het afval door de klant zelf opgeruimd en afgevoerd moet worden.
Mony Theisens
26-07-22 19:13:28
John heeft meerdere werkzaamheden verricht o.a. schoorsteenrenovatie, dak
reparatie en het verwijderen en terugplaatsen van de dakgoot.
Dit doet hij met veel inzet, enthousiasme, gedrevenheid en vakmanschap.
Mijn ervaring met dit bedrijf is positief mede door klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, het nakomen van beloftes en goede service.
Kortom Lingewaard Elektrotechniek levert goed werk af en kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Jan Willem Holtslag
26-07-22 12:08:06
John heeft bij mij na een goed advies en duidelijke uitleg over zijn werkwijze 4 zonnepanelen met bijbehorende omvormer en bedrading vakkundig aangelegd. Een aanrader!
Renske van Doornik
13-03-22 13:19:17
De altijd vrolijke, meedenkende, oplossingsgerichte elektromonteur. Werkt net zo lang door tot het af is. Maakt alles op en top, strak in orde en staat altijd voor je klaar met nieuwe ideeen. Een echte aanrader.
Dennis Steens
05-12-21 08:05:07
We hebben door deze man de meterkast laten vervangen/vernieuwen. Meteen aan de hand van de foto's een goed advies gekregen en we hebben deze laten uitvoeren. Duidelijke informatie voor en tijdens de werkzaamheden. Een man met passie voor zijn werk wat terug te zien is in het werk.
Wanneer je een elektraklus hebt moet je deze man inhuren.
Positief: stipt, duidelijke info wat hij gaat doen (ook voor leken zoals ik), vriendelijke en zeer professionele werkwijze.
Peter Giessen
21-11-21 08:24:34
Wat een topper deze man! Na een lekkage in de meterkast tot savonds aan de gang geweest! Gelukkig maar, anders hadden we de nacht zonder stroom door moeten komen. Alles super en strak afgemonteerd! zeker aan te raden voor al uw elektra klussen.
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid
Frank en Carla
02-05-21 17:24:02
John heeft bij ons een verouderde meterkast vervangen. De stroomdraden liepen erg rommelig en nu ziet hij er weer strak en netjes uit. Toen John hoorde dat de stukadoor de muren van de woonkamer zou behandelen, kwam hij met het goede idee om de stopcontacten naar beneden te plaatsen. Het werd een dubbele met 1 kant voor de losse verlichting. Nu kunnen we met 1 druk op de schakelaar alle sfeerverlichting laten branden. Verder heeft hij een LED strip over de hele lengte van de kamer tegen de bovenmuur geplaatst. Heerlijk om daglicht(effect) op sombere dagen in je huis te hebben. Hij werkt secuur en snel, een echte vakman. Ook de prijs kwaliteit is zeer goed. kortom een echte aanrader.
Carola Arnts
17-04-21 11:27:09
John heeft bij ons de elektra en meterkast vervangen/­gemoderniseerd toen wij gingen verbouwen. Hij heeft ons voorzien van gedegen advies en werkt met goed materiaal. John heeft passie voor z’n vak en werkt zorgvuldig. Het moet allemaal netjes en veilig zijn. Kortom: goed werk geleverd
Patrick Bastiaansen
12-03-21 17:29:12
Vandaag onze omvormer aan laten sluiten door John van Lingewaard.
Super vriendelijk binnengekomen en hij had er duidelijk veel zin in en dat enthousiasme straalt hij uit in zijn werk.
Erg secuur in zijn werk en heeft ook érg goede ideeën mbt het kabeltraject.
Er is gebruik gemaakt van degelijke materialen en gereedschap.
Wij kunnen dit bedrijf in ieder geval van harte aanbevelen.
Tonen: 5  10   20


 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info