Over ons

Lingewaard elektrotechniek 

wie zijn wij en waar staan we voor?


Hallo ik ben John Wiggers, na 20 jaar werkzaam te zijn in de elektrotechniek branche, ben ik sinds 2021 gestart met het bedrijf Lingewaard elektrotechniek. Graag wil ik u even meenemen in mijn reis van ervaringen.

Als 16 jarig kereltje ben ik op de nieuwbouw en renovatie in Bemmel begonnen. Dat was het begin voor mijn basiskennis. Na 3 jaar op de bouw had ik de ambitie om militair te worden. Daar ben ik voor gegaan en ben bijna 6 jaar beroeps militair geweest. Ik heb twee uitzendingen meegemaakt waar ik voor een groot deel de nutsvoorzieningen heb geregeld. Vervolgens ben ik de burger maatschappij weer terug in gegaan.

Rond mijn 25e  ben ik de Nijmeegse Industrie gaan verkennen. In een vrij korte tijd mocht ik diverse grote projecten gaan leiden en vanaf dat moment ook storingsdiensten gaan draaien door heel Nederland. Na 6 jaar vond ik het tijd voor meer ervaring en ben ik vast op een technische dienst gaan werken als allround storingsmonteur, dat was echt een geweldige baan! Elektrotechnisch, pneumatisch, mechanisch, wat er ook op technisch gebied moest gebeuren, ik moest het oplossen. 

3 jaar later wilde ik wat rustiger werk hebben in verband met de geboorte van mijn zoon. Schepenbouw is waar ik toen voor gekozen heb, helaas was dat niet mijn wereld. Na de zware industrie en de baan als allround storingsmonteur was dit echt geen uitdaging voor me. Na 2 jaar in de scheepsbouw ben ik bij een grote zonnepanelen installateur op industrieel niveau begonnen als enige monteur. Ik heb daar met veel plezier alles gedaan op elektrisch gebied. Schouwen, bedenken, bestellen, uitvoeren en opleveren. Met al deze taken voelde het voor mij als zelfstandig ondernemen. Dit heb ik dan ook met veel passie gedaan.

Nu heb ik eindelijk de stap durven nemen om voor mezelf te beginnen als zzp-er.  Door mijn ervaring en kennis, kan ik u garanderen dat ik met goede technische oplossingen kom. Ik kijk er naar uit om mijn klanten met veel plezier te gaan helpen, voor een scherpe prijs met goede service!


John Wiggers 

Lingewaard elektrotechniek 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info