Reviews


20 berichten op 4 pagina's
Marijn Nielander
20-04-24 16:16:15
Nog geen vijf minuten na mijn belletje op zaterdag stond John al voor de deur. De stroom was uitgevallen. Aardlekschakelaar, die ik niet herkende als dusdanig, lag eruit. Super opgelost. Ik ga zeker bellen wanneer ik met de elektra aan de slag ga. Bedankt John.
Claudia Lippmann
24-03-24 21:26:08
We hebben John benaderd of dat hij evt een 3fase stroom in de meterkast kan aanleggen. Het bleek Day onze meterkast verouderd was en toe was aan vervanging. Dit is zeer netjes gecommuniceerd en vervangen. Het ziet er erg netjes afgewerkt uit, ook heeft hij goed meegedacht voor nog 2 andere klussen in ons huis. We vragen hem zeker terug in de toekomst voor de elektra in onze (nieuwe) keuken.
H. Janssonius
19-03-24 07:19:38
Na plotseling uitvallen van de stroom vorig week vrijdagavond, was ondanks dat John 's avonds nog een afspraak had, hij bereid om toch nog even snel langs te komen.
Hij kon het probleem op dat moment niet direct oplossen maar heeft wel een korte analyse gedaan. Wat een service, dat is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid ! John bedankt.
A. Borgers
23-12-23 09:38:17
Na waterschade in de meterkast heeft John de volgende dag al er voor gezorgd dat ik weer elektriciteit had en niet in de kou en donker hoefde te zitten. Kort daarna heeft hij een nieuwe, uitgebreidere meterkast geplaatst. Snel en vakkundig. Ik ben heel tevreden en de volgende klus is al besproken.
Joey Verhoeven
19-11-23 15:48:12
John heeft onze meterkast vervangen en op de kamers boven een aantal wcd's aangelegd. Hij werkt zeer nauwkeurig en vakkundig. We zouden hem zeker aanraden aan anderen en voor een volgende klus vragen we hem weer. Goed advies en mooi werk!
Tonen: 5  10   20


 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info